Eyl

Sorumluluk sınavı takvimine aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuzda Yaratıcı Kitap Okuma, Masa Tenisi, Oryantiring, Zeka Oyunları Kodlama, Masal Anlatıcılığı, İlk Yardım, Müzik, Afet Eğitimi, Peygamber Efendimizin Hayatı, Yaratıcı Kitap Okuma, Anadolu Masalları Anlatıcılığı gibi çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

May

19 Mayıs 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs aynı zamanda "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanmaktadır.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı'nın Türk Standartları Enstitüsü ile ortak çalışması sonucu eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme tedbirleri kapsamında düzenlediği Okulum Temiz Projesi'ne okulumuzun başvurusu neticesinde proje kapsamındaki eğitim almış denetleyiciler okulumuzu ziyaret etmiştir. Bu ziyaret sürecinde denetimciler tarafından MEB'in yayınladığı Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu'nda yer alan şartların sağlanıp sağlanmadığı kontrol edilmiştir.

Eyl

Okul aile işbirliği ve kendi imkanlarıyla okulumuzda yenileme ve tadilat çalışmaları yapılmıştır. Bu çalışmalar doğrultusunda sınıflar boyandı, yeni yemekhanemiz oluşturuldu ve öğretmenler odası yenilenmiştir.

Eyl

Okulumuzda EBA destek noktası oluşturulmuştur. Yararlanmak isteyen öğrenciler okulumuza gelebilir.

Mrt

İdlib'te şehit olan kahraman askerlemiz adına okulumuzda fidan dikim etkinliği düzenlendi..