Mrt

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.yazılı sanıv takvimi ekte sunulmuştur.

Şbt

Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında Beden Eğitimi öğretmenimiz Volkan TİRYAKİ tarafından öğrencilere egzersiz çalışmaları yaptırıldı.

Şbt

Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında sağlık hizmetleri öğretmenimiz Seval ULUĞTÜRKEN tarafından öğrencilere sağlıklı öğünler adlı seminer verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Çetin GÖREN ve Şube Müdürü İsmail ÖKTEN ;

Okulumuzu

ziyaret edip BİGEP kapsamında uygulanan 2. deneme sınavının kitapçıklarını dağıtıp, proje hakkında bilgilendirme yaparak öğrencilerimize başarılar dilediler.

Öğrencilerimiz Avusturya'da staj yapacak!

* 5 öğrencimiz ve 1 koordinatör öğretmenimiz mesleki eğitim akreditasyon projesi kapsamında Avusturya  viyana şehrinde kısa dönemli staj yapacaktır.
* Bu proje sayesinde öğrencilerimiz, mesleki eğitimlerinde uluslararası boyutta kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar.

Kas

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

Mrt

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI sergisine Viranşehir ilçe Kaymakamı  Önder ÇENGEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim YAĞAN, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Görsel şölen şeklinde geçen bilim fuarında davetliler öğrencilerin sergiledikleri projeleri inceleyip öğrencilerden yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Mrt

Okulumuzda yapılacak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına herkes davetlidir.

Mrt

Olası deprem anında tüm okul yöneticilerine, öğretmenlere, personellere ve öğrencilere can ve mal kaybını en aza indirilmesini sağlamak için eğitim verildi. Binamız planlı bir şekilde boşaltılarak belirtilen alanlara izdiham yaşanmadan toplanılması sağlandı.

Ara

İl düzeyinde katıldığı resim/karikatür yarışmasında dereceye giren "Davut Erol" adlı öğrencimiz, ödülünü il milli eğitim müdüründen alarak bizleri gururlandırmıştır.

Ara

Genç kızlar badminton takımımız Viranşehir'de Spor Lisesini yenerek çeyrek finale kalmış, çeyrek finalde ise Kız Anadolu Lisesine kaybederek üçüncülük mücadelesinde Viranşehir Final Lisesini yenmiş ve genç kızlar badminton ilçe üçüncüsü olmuştur

Ara

Genç kızlar futsal takımımız Kız Anadolu Lisesi ve Anadolu Lisesi ile oynadığı maçları kazanarak grup lideri oldu. Yarı finalde Yunus Emre Anadolu Lisesini 3-0 yenerek finale kaldı. Finalde Spor Lisesine karşı kaybederek Genç Kızlar Futsal İlçe İkincisi olmuştur.

Ara

Genç erkek A voleybol takımımız Anadolu lisesi ve tarım listesiyle mücadele ettiği aynı grupta rakiplerini 2-0 yenerek grubu lider olarak bitirdi. Yarı finalde Anadolu İmam Hatip lisesi ile karşılaşan takımımız bu mücadeleyi de 1-0 geriden gelerek 2-1 kazandı ve finale yükseldi. Finalde Fatih lisesi ile karşılaşan takımımız bu müsabakayı da rakibine set vermeden rahat bir skorla 3-0 kazanarak Viranşehir'de  genç erkek voleybol ilçe birincisi olmuştur.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83.yıl dönümünde okulumuzda yapılan törenle anıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiir ve oratoryo dinletisi ile sona ermiştir.