İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
YENİŞEHİR MAH. CEYLANPINAR KARAYOLU BUL. IBNI SINA MESLEKI ANADOLU LISESI BLOK NO 14A VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Okulda verilen bilgileri becerileriyle birleştiren, sorumlu, empatik, sempatik ve kaliteli sağlık personelinin yetiştiği bölgemizdeki tek adres olarak tercih edilirken fark yaratan ve saygınlığı olan güzide bir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; Toplumun sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla mesleki bilgi ve becerilerle donatılmış, sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da yükseltecek, sağlık hizmetlerine güveni artıracak, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen sağlık elemanları yetiştirmektir.
Şehir içi ulaşım araçları. Köy servisleri. Özel servisler.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ VİRANŞEHİR İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTA OLUP ŞANLIURFA İL MERKEZİNE 92 KM. UZAKLIKTADIR.